Actua

Op zoek naar een authentieke, duurzame en milieuvriendelijke afwerking van uw gevel?

 
Onze STRUCTUURKALEI is de ideale oplossing!
 
 
Beschikbaar in tal van kleuren, vindt u gegarandeerd de ideale tint voor uw woning! Deze techniek kan zowel bij landelijke, klassieke als bij moderne woningen toegepast worden (voor buiten- maar ook voor binnenmuren, tuinmuren,...).
Door het kaleien krijgt uw woning niet alleen een totale make-over, maar worden de gevelstenen ook beschermd. De structuurkalei is, net zoals onze fijne kalei, dampdoorlatend zodat de muren blijven ademen.
 
Onze structuurkalei is - dankzij de zandkorrelstructuur - ideaal om lichte beschadigingen in de stenen of voegen te gaan camoufleren waardoor uw gevel een mooie, authentieke uitstraling krijgt. 
 
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of breng een bezoekje - op afspraak - aan onze toonzaal. 
 
 
 
Showroom kalei 1
 
 
 
 
 

Start u binnenkort uw eerste werf in DUNBEDMORTEL of LIJMMORTEL?

Contacteer vrijblijvend onze binnendienst (v) of onze vertegenwoordiger, Dieter Vandenbossche (GSM: 0471/78.75.98 - E-mail: ) voor een gratis werfopstart of meer info.

Waarom kiezen voor onze DUNBED- of LIJMMORTEL?

Deze mortels worden geproduceerd met onze exclusieve stofarme technologie. Door deze technologie geniet men van een beter werkcomfort (o.a. minder stof in de longen tijdens het mengen) en een uitstekend gebruiksgemak.

Overtuig uzelf tijdens de gratis werfopstart van de perfecte verwerkbaarheid van beide mortels. Het gebruik van onze mengmachines met roterende kuip in combinatie met onze manuele mortelpomp zorgen voor een vlotte afwerking van uw werf!

De kleurkeuze is quasi onbeperkt, alle kleuren (meer dan 200!) zijn ook verkrijgbaar in kleine hoeveelheden, zelfs zonder meerprijs.

 

 

 

 IMG 4128

 

MENGKUIP

 

 

 

Overtuig uzelf van het supersnel en makkelijk werken - machinaal opkuisen niet noodzakelijk - van dit krimpgecompenseerd & zelnivellerend kasseivoegsel!

Wij voorzien een GRATIS DEMO & FLATSPRAYER voor elke AANNEMER die een eerste werf opstart met dit kasseivoegsel.

Als specialist in gekleurde mortels, bieden wij ook dit voegsel aan in niet minder dan 8 kleuren!

 

Contacteer ons () vrijblijvend voor meer info! 

 

715 Lankostone Joint  (6)

 

 

715 Lankostone Joint  (55)