Actua

UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Opgelet

 

 

Naar aanleiding van de strenge maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus werken wij tot nader bericht ACHTER GESLOTEN DEUREN.

Uw en onze gezondheid is onze belangrijkste zorg, daarom vragen wij aan onze professionele klanten om rekening te houden met volgende richtlijnen:

AFHALINGEN

Enkel na bestelling (via telefoon of e-mail) -> uw bestelling wordt samen met de afhaalbon buiten klaargelegd op het afgesproken tijdstip en dient door de klant zelf geladen te worden.

Hou ook hier rekening met "Social Distance" en hou minimum 3 meter afstand van ev. andere klanten die op dat moment aanwezig zijn. Er is geen toegang mogelijk tot onze burelen (of magazijn).

LEVERINGEN

Verlopen tot nader order nog via onze gebruikelijke werkwijze.

RETOUR GOEDEREN

Wij aanvaarden momenteel GEEN retour van goederen (noch paletten).

TOONZAAL

Gesloten

PARTICULIEREN

Kunnen momenteel niet bij ons terecht.

 

Dank voor uw begrip! Stay strong, stay safe!!

Het Seifert-team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Klik op de foto voor meer info) Start u binnenkort uw eerste werf in DUNBEDMORTEL of LIJMMORTEL?

Contacteer vrijblijvend onze binnendienst () of onze vertegenwoordiger, Dieter Vandenbossche (GSM: 0471/78.75.98 - E-mail: ) voor een gratis werfopstart of meer info.

Waarom kiezen voor onze DUNBED- of LIJMMORTEL?

Onze mortels worden geproduceerd met onze exclusieve stofarme technologie. Door deze technologie geniet men van een beter werkcomfort (o.a. minder stof in de longen tijdens het mengen) en een uitstekend gebruiksgemak.

De kleurkeuze is quasi onbeperkt, alle kleuren (meer dan 200!) zijn ook verkrijgbaar in kleine hoeveelheden, zelfs zonder meerprijs.

 

ORIGINELE FOTO

 

 

 

Wij ontwikkelden voor onze professionele klanten een nieuwe "productcatalogus".

Hierin vindt u niet alleen een overzicht van onze producten maar ook technische info, gebruiksaanwijzingen en de nodige tips & tricks.

Vraag uw gratis exemplaar aan via e-mail: .