Buitengevelisolatie (BGI)

Thermische isolatie aan de buitenkant is meer en meer een onvermijdelijke oplossing om het energieverbruik van gebouwen laag te houden.

ParexGroup (A Sika Company), met een ervaring van meer dan 30 jaar in dit vakgebied, beschikt over een groot gamma relevante oplossingen voor de isolatieproblematiek van gebouwen.

De thermische isolatie voor buitenmuren uit het gamma PARISO laten gevarieerde architecturale expressies toe om een persoonlijke toets te geven. Ze zijn samengesteld uit een groot gamma aan isolatiematerialen en afwerkingen.

De isolatiesystemen PARISO bieden ook een relevant antwoord op de eisen van de BBC, ze bieden eveneens zomer- en wintercomfort en een betere bescherming van het werk.

Door zijn ervaring biedt ParexGroup (A Sika Company) complete BGI-systemen aan teneinde een goede uitvoering van de projecten te garanderen en conformiteit in het kader van een gecertifieerd systeem.

 

Facades buitengevelisolatie

 

KEUZEMOGELIJKHEDEN BUITENGEVELISOLATIE (klik op het product voor meer info):

Maité: Mortel voor het verlijmen en vastzetten van isolatiepanelen en bewapeningsmortel (manuele of mechanische toepassing)

EHI GM: Hydraulische pleister voor de afwerking van BGI-Systemen (dikke minerale afwerking met luchtkalk)