Gevels

Facades menu1        Facades menu2      Facades menu3

 

Waterdicht maken, isoleren, beschermen en decoreren: de "gevel" geniet de gezamelijke aandacht van architecten, fabrikanten en aannemers om de essentiële functies te verzekeren.

PAREXGROUP (A Sika Company), specialist in producten voor gevels, beantwoordt door zijn know-how aan de eisen van zijn klanten: door de veelzijdigheid in aspecten en kleuren, door een uitvoering aangepast aan elke werf, door raadgevingen en technische bijstand.

PAREXGROUP (A Sika Company), onder de merknaam ParexLanko, beschikt over een compleet gamma om gevels van nieuwbouwen te decoreren en oude gevels te restaurereren. De thermische isolatiesystemen beantwoorden aan de eisen van R.T.2012.

Het assortiment "gevels":

- Nieuwbouw: traditionele pleisterlaag, traditionele raaplaag & grondlaag, waterwerende grondpleister, monocouche-waterwerende grondpleister, traditionele sierpleister, zware monocouche-pleister voor machinale toepassing, halfzware monochouce-pleister voor machinale toepassing, zware monocouche-pleister voor manuele toepassing, modelleermortel.

- Renovatie: natuurlijke hydraulische kalk, bindmiddel voor pleistermortels, natuurlijke witte hydraulische kalk, raaplaag voor restauratie, tussenlaag en egalisatielaag, grondlaag op kalkbasis, toeslaghars voor pleisters, waterdichtingsproduct, sanerende grondpleister, restauratiepleister, restauratiepleister met natuurlijke kalk, gips-kalkpleister, voegmortel, dunne decoratieve  kalkpleister, kalkpleister, voorbereiding van de ondergrond, pasta op kalkbasis, reparatiemortel voor natuursteen, egalisatiemortel voor natuursteen, gietmortel voor mallen, voorafgaande versteviging van verzwakte ondergronden.

- Buitengevelisolatie: mortel voor het verlijmen en vastzetten van isolatiepanelen voor BGI-systemen, mortel voor het verlijmen van isolatiepanelen en bewapingsmortel voor het PARISO PSE-E-systeem, mortel voor het verlijmen en vastzetten van isolatiepanelen en bewapeningsmortel, organische pasta voor basislaag van het BGI-systeem PARISO PSE-P, bindingsversneller voor Parité+, lijm voor polystryreenisolatie van het PARISO MOB PSE-M-systeem, hydraulische pleister voor de afwerking van BGI-systemen, hydraulische pleister voor de afwerking van BGI-systemen,dunne kalksierpleister.